Младите и старите лица се среќаваат и ги создаваат своите куфери на животот!

Преку уметност и креативност, „Куферот на мојот живот“ ги зближува младите и старите лица да го споделат својот живот и да ја пренесат пораката за важноста на меѓугенерациското учење, размена и соработка.

Through this project,
young people and seniors are:

1

Sharing their stories and life experiences

2

Discovering the joy of learning

3

Exhibiting their joint learning and creative process through traveling and online exhibition

Координативни организации

Да одиме таму заедно.

Click Here
  • Menu Item #1
  • Menu Item #2